Veled közösen segíthetünk a világ legfontosabb embereinek!

Áruházaink rendszeresen támogatnak olyan helyi szervezeteket, amelyek a legfontosabb embereket, a gyermekeket segítik és az ő életkörülményeik javításán fáradoznak. Titeket, IKEA FAMILY klubtagokat is szeretnénk bevonni, hogy hasonló intézményeket nevezzetek be, sőt szavazataitokkal Ti válasszátok ki, melyiküknek van a legnagyobb szüksége a támogatásunkra.

A nevezési időszak lezárult. Kollégáink kiválasztják a döntőbe jutó programokat, amelyekre 2016. január 4-étől szavazhat a közönség ezen az oldalon.

Köszönjük, hogy beneveztél egy szervezetet a versenybe!

„A világ legfontosabb embereiért” projekt kapcsán meghirdetett verseny első fordulójába sok non-profit szervezet került be. A következő körben az IKEA munkatársai választják ki a 20 legérdekesebb projektet, amelyek közül januárban Ti, IKEA FAMILY klubtagok szavazhattok majd a kedvencetekre.

további információ

Idén is együtt segítünk a világ legfontosabb embereinek

Nevezz be egy gyerekekkel foglalkozó szervezetet, mely szeretne javítani a jelenlegi körülményein. A kiválasztott szervezeteket IKEA-termékekkel támogatjuk, valamint lehetőséget kapnak, hogy ismertté váljanak. Néhány kattintás is elég lehet, hogy szebbé tedd a környezetedben élő gyerekek életét.

további információ

Íme a 15 legjobb iskolai projekt erre az évre!

Idén 25 iskola nevezett be Magyarországon az "Otthon az erdőben" program pályázatára. A legjobb 15 projekttervet, melyeket az MKNE szakértői választották ki, ezen az oldalon láthatod. További információt ezen a weboldalon találsz.

további információ

Gazdára találtak a karácsonyi ajándékok

Nagyon köszönjük mindenkinek, aki szavazott! Nézd meg, mely szervezetek gyűjtötték be a legtöbb voksot és jutnak hozzá az IKEA termékeihez. A többi szervezet munkáját is nagyra értékeljük, ezért úgy döntöttünk, hogy részben őket is támogatni fogjuk. További információt ezen a weboldalon találsz.

további információ

Minden segítséget szívesen vesznek!

Más módon is hozzájárulnál a munkájukhoz? A szervezeteket nemcsak a szavazatoddal segítheted, hanem önkéntes munkával vagy adományokkal is – a profiljukban elolvashatod, mire van szükségük. Vedd fel velük a kapcsolatot, és meglátod, milyen jó érzés segíteni és látni a gyerekek boldog mosolyát.

további információ

Szavazz a kedvenc szervezetedre!

2014. december 17-éig voksolhatsz arra a szervezetre, amelyik leginkább elnyerte a tetszésedet! A két magyar IKEA áruház legtöbb szavazatot begyűjtő egy-egy döntősét 2 000 000 Ft értékig IKEA-bútorokkal és kiegészítőkkel támogatjuk. A bútorokat munkatársaink fogják kiszállítani és összeszerelni.

további információ

Segítesz, hogy segíthessünk?

Ezen a weboldalon aktuális információkat találsz az IKEA projektjeiről, melyek gyermekek életkörülményeinek javítását és a természettel való kapcsolatuk szorosabbra fűzését célozzák meg. Nézd meg, hogyan segíthetsz TE a gyerekeknek, és mit tehetsz azért, hogy szebb világban élhessenek.