Az online optikák világa

Az online optikák világa

Optika online: mi fán is terem?

Úgy gondolom a jelenleg kialakult helyzet függvényébe, igazán átértékelődtek a vásárlási szokásaink és alapvetően sokkal inkább vásárolunk online térben webáruházakból, mint személyesen üzletekből. Alapvetően ez abszolút természetes és sokkalta biztonságosabb megoldás a jelenlegi járványügyi helyzet függvényében. Én személy szerint mindenképpen az online vásárlást pártolom bármit is kívánunk vásárolni az elkövetkezendő időszakban. A legutóbbi vásárlásom éppen egy szemüvegre esett, melyet egy online optikai felületen vásároltam meg. Természetesen amennyiben ezt az opciót válasszuk fontos tisztába lennünk a szemünk kompetenciáival, hogy pontosan milyen lencsét igényel, hiszen csak ebben az esetben lesz eredményes az online rendelés. Én személy szerint az eOptika felületét választottam a szemüvegem megrendelésére és abszolút meg voltam elégedve a teljes folyamat lebonyolításával. A következendőkben erről írnék röviden.

Online optika mester: az eOptika rövid bemutatása

Az E-optika egy alapvetően könnyen használható, online térben levő optikai kereskedelem, mely egészen lenyűgözően hatalmas kínálattal rendelkezik, mind szemüvegre mind kontaktlencsére, mind napszemüvegekre specializálva. Tulajdonképpen mindenféle, fajta ízlés és igény szerinti szemüveg megtalálható itt amilyen csak létezik. Az egészen márkás, alapvetően drága szemüvegektől kezdve a teljesen alapkategóriás típusokig, amit csak el tudunk képzelni. Elsősorban az online katalógusból érdemes tájékozódni, hiszen a kínálat teljessége kizárólag ott található meg, mivel az üzletben csakis korlátozott mennyiségű termék található.

Amennyiben az online rendelést választjuk, és nem igénylünk sem szemvizsgálatot sem hasonló szolgáltatásokat, akkor kérheti akár házhoz rendelésre is a megvásárolt árut. Maga az online rendelés maximálisan egyéni igényekre szabható, és ha a termék mégsem lenne a megfelelő 30 napon belül, minden probléma nélkül vissza váltható. De amennyiben valaki mégsem igazán bízik meg az online rendelésben, keresse fel az optika üzletüket, amely a Teréz körút 50 szám alatt található, itt kérhet a kedves érdeklődő szemvizsgálatot, vagy akár személyre szabott tanácsadást is, illetve több típusú szemüveget is van lehetősége felpróbálni, hogy majd az ő hozzá leginkább illő típust tudja megvásárolni. Bár személye s véleményem szerint sokkalta hatékonyabb és gyorsabb az online rendelés. Amennyiben az online rendelés lehetősége mellett döntünk, több alternatívát is választhatunk a szállításhoz, egyrészt a Foxpostot, amit személyesen én is próbáltam és nekem abszolúte bevált. Továbbá a városban elhelyezkedő különböző posta pontokon is van lehetőség az átvételre illetve házhoz is kérhetjük a szállítást, amennyiben számunkra az az egyszerűbb megoldás.

Emellett megint csak hatalmas előnye az eOptikának, hogy 120 százalékos ár- garanciát vállalnak a termékeikért, ami annyit jelent, hogy ha az adott terméket valahol olcsóbban találnánk meg, mint az eOptikában a különbözet 120 százalékát vissza fizetik, ami azért jelentős biztosíték arra, hogy valóban nem fogunk találni olcsóbban sehol olyan jellegű szemüveget, mint amelyet ők forgalmaznak. Mindemellett biztosítják, a termék maximális eredetiségét és a lehető legjobb áron való elérését. A cég fő célja, hogy a vásárlók maradéktalanul elégedettek legyenek és sokkal gyorsabban és olcsóbban tudjanak hozzá jutni a megvásárolt termékekhez, mint a konkurens cégeknél.

Optika webáruházak online világa: nézzük az eOptika szolgáltatásain keresztül!

Mint már a fentiekben is említettem lehetőség van az online vásárlásra a házhoz szállítás lehetőségére is, illetve a különböző posta pontokra való rendelésre, amennyiben nem megoldható az, hogy a szállítás időpontjában otthon tartózkodjunk sokkalta jobb opció, mint hogy egy egész nap szabadságot vegyünk ki csak azért, hogy a postást várjuk. Továbbá írtam a 120 százalékos garanciáról illetve a kiválóan használható webkatalógusról is. Továbbá ha valaki felmegy a netre és behozza valamelyik online optika honlapját, az akciók és kuponok alatt számos kupon van feltöltve, amelyet vásárlás során be lehet válltani. De egyéb célból is érdemes felmenni, hiszen a választékot és a folyamatos leértékeléseket nyomon lehet követni, így ha szerencsénk van, nagyon jó áron tudunk hozzá jutni jó szemüveghez. Jelen pillanatban éppen 50%-os kontaktlencse akció van bizonyos termékekre illetve a márkás szemüvegekre is egészen elképesztő akciók vannak. Bizonyos darabokat akár 70% százalékos árengedménnyel is el lehet hozni online vásárlás esetén. Én személy szerint minden kedves érdeklődőnek csak ajánlani tudom az adott szolgáltatást, mivel abszolút meg voltam elégedve az eredménnyel.

Michael Henderson

http://veledkozosen.hu