Érdekel milyenek most az autóbérlés árak? Itt egy kis összefoglaló

Érdekel milyenek most az autóbérlés árak? Itt egy kis összefoglaló

A megfelelő autóbérlés árak nem léteznek? Ez csak kamu

Manapság egyre több ember veszi igénybe az autóbérlés lehetőségét. Ez több szempontból is előnyös, amit a későbbiekben hosszabban is kifejtek. Nem mindegy azonban, honnan is bérlünk. Az autóbérlés árak igen különbözők lehetnek akár a fővároson belül is, ezért érdemes minél több helyet megnézni. Azt hiszem, én már megtaláltam a tökéletes autókölcsönzőt, úgyhogy a cikk olvasóinak már egy fokkal könnyebb lesz a dolguk, itt egy jó hely.

Én már megtaláltam a tökéletes autóbérlés árakat, de miért előnyös ez az egész?

Nincs is jobb annál, mint egy megfelelő autókölcsönző, ahol tudjuk, hogy mindig alacsonyok az árak és megbízható, szervezett cégről van szó. Az autóbérlés önmagában is előnyös dolog, azonban nem árt, hogyha tudjuk, mire is vállalkozunk, és mindezt mennyiért tesszük. Először is, érdemes kiszámolni, mennyit is tudunk ténylegesen spórolni egy autókölcsönzéssel. Ez a cikk is azért jött létre, hogy az autóbérlés árakat taglalja, azonban ez csak akkor ér valamit, hogyha már tudjuk, mennyibe kerülne a saját autó. Először is, figyelembe kell venni a kocsi költségét, használtan vagy újonnan vennénk-e egyáltalán. Átíratási költséget is vegyünk hozzá, vizsgáztatást, javíttatást. Téligumival, biztosítással is számolnunk kell, és rejtett költségek is felmerülhetnek mindezek mellett. Mégis, ha mindennap, vagy heti rendszerességgel használjuk az autót, megéri ez a sok költség. Akkor viszont érdemes elgondolkozni valamilyen más lehetőségen, hogyha ez nem így van. És ha már a gondolat ott van, mondom is a legolcsóbb autóbérlés árakat.

Milyenek pontosan az autóbérlés árak?

Én a Határautónál kölcsönzöm egy ideje, és nagyon meg vagyok vele elégedve, a fővárosban keresve sem találhatnánk jobb céget, ahol kölcsönözni lehet. Milyen tehát pontosan az autóbérlés árak itt? Ez minden autónál személyre szabott. Három-négyezer forinttól kell számolnunk a nagyobb összegekig, ezek azonban már a nagyobb autókra, kisteherautókra vonatkoznak. Természetesen attól függ minden, mit kell éppen szállítanunk. Így kedvünkre válogathatjuk a méretet, amit egy saját autóval nem tehetnénk meg egyébként. Egészen tizennégy-tizenötezer forintig mennek el az árak, azonban ez a szélsőségesség természetesen már a legnagyobb autókra vonatkoznak. Sokat spórolhatunk azonban, hogyha hosszabb tárva bérlünk. Többfajta intervallum létezik az autóbérlés árak körében. Ezek voltak egyetlen naptól három napig, de már azzal is spórolunk, hogyha a négy-hat napig tartó ciklust választjuk. Ez ideális ügyek intézéséhez, hogyha azok hosszabb időt foglalnak magukba, illetve családi nyaraláshoz a legjobb. Egy balatoni vagy hegyi nyaraláshoz a tökéletes idő. Ezután heti és havi bérlésről beszélhetünk. Néhányan addig szeretnénk csereautót, amíg a sajátunk esetleg szerelőnél van vagy éppen érkezik az új autó. Ilyenkor egy hosszabb távú bérlés is jó ötlet, hiszen nem fogunk sokszor bérelni, de azt nagyobb időtartamra. Ilyenkor napi egy-kétezer forintot is meg lehet spórolni, ami egy hónapon keresztül több, mint harmincezer forintra vagy többre is rúghat. Megéri? Szerintem meg. A külföldi utakkal is más a helyzet egyébként, ilyen esetben is eltérő árakkal kell számolnunk.

Az autóbérlés árak egy dolog, de a kényelem is fontos

Habár saját autónk nem lesz, de az autóbérlés árak már önmagukban megérik, hogy ezt a verziót válasszuk. Nem is beszélve olyan dolgokról, mint a megbízhatóság: ezek az autók rendszeresen ellenőrizve vannak, a karbantartásuk folyamatos, így biztosan nem robbannak le csak úgy. Ez ugye nagy előnyökkel jár, miközben a saját kocsinknál sosem lehetnénk teljesen biztosak a dolgokban. Számomra nagyon előnyös a bérlés, mert nagy környezetvédő vagyok, és csak akkor járok autóval, amikor tényleg nagyon szükséges ezt tennem. A többi alkalommal a tömegközlekedést választom, amit csak akkor bánok meg, hogyha sokat késik a vonat, egyébként örülök, hogy ennyivel is a Föld egészséges környezetéhez járulhatok. Engem ez tesz boldoggá, az autóbérlés árak pedig jobban megérik, mint a saját kocsi, tehát bőven van előnye a dolognak a részemről. Persze vannak feltételei is a bérlésnek, hiszen kell hozzá vezetői engedély és egy meghatározott betöltött korhatár, azonban ezek is érthetők és elfogadható, hiszen a bérlés komoly dolog. Hogy rosszul érzem-e magam a bérlés miatt? Nem. Tudom, hogy nem az enyém a kocsi, és így csak még óvatosabban közlekedek az úton és sosem lépem át a sebességhatárt. Ez egy számomra pozitív apróság, hiszen a saját autómra talán nem tudnék ennyire odafigyelni, mint a bérelt darabra, így nagyobb biztonságban vagyok én is. Szerintem nem csak én gondolkozom így, hanem szinte bárki más is, aki valaha bérelt már bármit. Természetesen vannak olyan emberek, akik nem szívesen bérelnek, nem szeretik, ha nem a saját dolgukat használják, és ez persze rendben is van, nem kell mindenkinek bérelnie. Ha pedig úgy véljük, számunkra a bérlés a helyes megoldás, akkor itt az ideje, hogy neki is álljunk.

Michael Henderson

http://veledkozosen.hu