Veled közösen segíthetünk a világ legfontosabb embereinek!

Áruházaink rendszeresen támogatnak olyan helyi szervezeteket, amelyek a legfontosabb embereket, a gyermekeket segítik és az ő életkörülményeik javításán fáradoznak. Titeket, IKEA FAMILY klubtagokat is szeretnénk bevonni, hogy hasonló intézményeket nevezzetek be, sőt szavazataitokkal Ti válasszátok ki, melyiküknek van a legnagyobb szüksége a támogatásunkra.

A 2015-ben kiválasztott projektek

Megújultak a nyertes nonprofit szervezetek belső terei

A két legtöbb szavazatot kapott, gyermekeket segítő szervezet az IKEA támogatásával új IKEA-bútorokkal és kiegészítőkkel…

további információ

Megvannak az Otthon az erdőben program nyertes projektjei!

Idén ismét számos általános és középiskolai projekt érkezett be a felhívásunkra, melyek célja a környezet véde…

további információ

Hogyan választjuk ki a projekteket?

  1. Jelölésed elküldtük.

    Az alábbi adatok megadásával 2015. október 31-ig lehetőséged volt olyan szervezetek jelölésére, melyek gyermekeket segítenek, és melyeknek mi is segíthetünk cserébe. Most pedig kiválaszthatod azt a nonprofit szervezetet, amelyik szerinted a legtöbbet teszi azért, hogy a gyerekek jobban éljenek.

  2. A szavazás lezárult.

    A beérkezett jelölésekből az IKEA áruházak munkatársai kiválasztották a legérdekesebbeket, melyek bekerültek a következő fordulóba. A végső döntés pedig ismét a Te kezedben volt. Szavazatoddal befolyásolhattad, melyik projekt nyeri el támogatásunkat. Mivel két áruházunk is van, hamarosan 2 nyertes szervezetet is kihirdetünk majd, melyek az IKEA támogatását élvezhetik.

  3. Éld át a segítő szándék felelmelő érzését!

    A nyertes szervezetnek IKEA bútorokat és termékeket biztosítunk, melyek segítenek otthonosabb környezetet teremteni a gyermekeknek és segítőiknek. A kiválasztott alapítványt abban is támogatjuk, hogy víz- és energiafogyasztásának költségeit csökkenthesse.

Non-profit szervezetek megújult külsővel.
Nézd meg, hogyan támogattuk őket!

Köszönjük, hogy segítettél kiválasztani, melyik szervezetet támogassuk. Minden részt vevő szervezet tevékenységét nagyra becsüljük, ezért úgy határoztunk, hogy részben őket is támogatjuk. További információkat a weboldalunkon olvashatsz.

Válassz szervezetet régiónként