Nevezz be olyan szervezeteket a környékeden, melyek gyermekek támogatásával foglalkoznak!

Segíts nekünk megtalálni azt a szervezetet, amelyet termékeinkkel támogathatunk. Mindössze néhány kattintással segíthetsz jobbá tenni a világ legfontosabb embereinek életét a környezetedben.

Most azonnal el is küldheted a nevezésedet!

Gyere el és tegyél értük valamit személyesen!

Tudsz mesefigurákat festeni? A kertészkedés a hobbid? Szívesen dolgozol számítógépen? Segítségedet közvetlenül…

további információ

Nevezz be Te is non-profit szervezeteket!

Ismersz olyan non-profit szervezetet a környezetedben, amely gyerekek támogatásával foglalkozik? Úgy véled, hogy az…

további információ

Három, kettő, egy… Ilyen egyszerűen is lehet jót tenni.

  1. Küldd el a nevezésedet!

    2016. október 31-éig nevezhetsz szervezeteket az alábbi oldal kitöltésével. Biztosak vagyunk benne, hogy találsz olyan helyi non-profit szervezetet, amely minden követ megmozgat, hogy szebb hétköznapokat teremthessen a gyermekeknek.

  2. Válaszd ki a két legjobbat!

    Az IKEA áruházak munkatársai választják majd ki a beküldöttek közül a legérdekesebb szervezeteket, amelyek a rövidebb listára kerülnek. A végső döntés azonban ismét a Tiéd! A Te szavazatoddal dőlhet el, melyik lesz a nyertes projekt – és mivel két áruházunk van, idén nemcsak egy, hanem két projektet is támogatunk.

  3. Éld át a segítő szándék felelmelő érzését!

    Azokat az intézményeket, melyek elnyerik a szavazataitokat, bútorokkal és lakberendezési termékekkel szereljük fel, hogy otthonosabb és kényelmesebb környezetet teremtsünk a gyerekek és segítőik számára. A nyertes szervezetet hozzásegítjük ahhoz is, hogy csökkentse az energiafelhasználását és a vízfogyasztását.

Köszönjük, hogy segítesz, hogy segíthessünk!

A segítségeddel nem hagyunk figyelmen kívül egyetlen olyan szervezetet sem, mely rászorulna a segítségünkre. Csupán annyit kell tenned, hogy Te is IKEA FAMILY klubtag leszel, és kitöltesz egy rövid nevezési lapot.

Nem szükséges
Kérjük, írd meg röviden, hogy miért nevezed be a szervezetet Veled közösen versenybe. Ezzel is segítesz nekünk a döntésben. Ha a szervezet bekerül a döntőbe, összefoglalód meg fog jelenni ezen az oldalon (max. 300 leütés, szóközökkel).
Add meg az IKEA FAMILY tagságodhoz tartozó e-mail címedet!

Inspirációra van szükséged? Nézd meg a korábbi projektjeinket!