Veled közösen segíthetünk a világ legfontosabb embereinek!

Áruházaink rendszeresen támogatnak olyan helyi szervezeteket, amelyek a legfontosabb embereket, a gyermekeket segítik és az ő életkörülményeik javításán fáradoznak. Titeket, IKEA FAMILY klubtagokat is szeretnénk bevonni, hogy hasonló intézményeket nevezzetek be, sőt szavazataitokkal Ti válasszátok ki, melyiküknek van a legnagyobb szüksége a támogatásunkra.

A 2015-ben kiválasztott projektek

Megvannak az Otthon az erdőben program nyertes projektjei!

Idén ismét számos általános és középiskolai projekt érkezett be a felhívásunkra, melyek célja a környezet véde…

további információ

Kiderül, melyik szervezetet támogatjuk idén

Gratulálunk azoknak a szervezeteknek, akik a legtöbb szavazatot gyűjtötték össze, és akiket IKEA-bútorokkal és…

további információ

Hogyan választjuk ki a projekteket?

  1. Jelölésed elküldtük.

    Az alábbi adatok megadásával 2015. október 31-ig lehetőséged volt olyan szervezetek jelölésére, melyek gyermekeket segítenek, és melyeknek mi is segíthetünk cserébe. Most pedig kiválaszthatod azt a nonprofit szervezetet, amelyik szerinted a legtöbbet teszi azért, hogy a gyerekek jobban éljenek.

  2. A szavazás lezárult.

    A beérkezett jelölésekből az IKEA áruházak munkatársai kiválasztották a legérdekesebbeket, melyek bekerültek a következő fordulóba. A végső döntés pedig ismét a Te kezedben volt. Szavazatoddal befolyásolhattad, melyik projekt nyeri el támogatásunkat. Mivel két áruházunk is van, hamarosan 2 nyertes szervezetet is kihirdetünk majd, melyek az IKEA támogatását élvezhetik.

  3. Éld át a segítő szándék felelmelő érzését!

    A nyertes szervezetnek IKEA bútorokat és termékeket biztosítunk, melyek segítenek otthonosabb környezetet teremteni a gyermekeknek és segítőiknek. A kiválasztott alapítványt abban is támogatjuk, hogy víz- és energiafogyasztásának költségeit csökkenthesse.

Ne feledd, hogy csak azok az IKEA FAMILY klubtagok szavazhatnak, akik 2015. december 31-ig regisztráltak. Olvasd el a szavazás részleteit!
Bővebben a szavazásról – A szavazás szabályai

A szavazás lezárult.
Nézd meg, melyik szervezet kapta a legtöbb voksot!

Köszönjük, hogy segítettél kiválasztani, melyik szervezetet támogassuk. Minden részt vevő szervezet tevékenységét nagyra becsüljük, ezért úgy határoztunk, hogy részben őket is támogatjuk. További információkat a weboldalunkon olvashatsz.

Válassz szervezetet régiónként