Veled közösen segíthetünk a világ legfontosabb embereinek!

Áruházaink rendszeresen támogatnak olyan helyi szervezeteket, amelyek a legfontosabb embereket, a gyermekeket segítik és az ő életkörülményeik javításán fáradoznak. Titeket, IKEA FAMILY klubtagokat is szeretnénk bevonni, hogy hasonló intézményeket nevezzetek be, sőt szavazataitokkal Ti válasszátok ki, melyiküknek van a legnagyobb szüksége a támogatásunkra.

A nevezési időszak lezárult. Munkatársaink kiválasztják a döntőbe jutó programokat, amelyekre 2017. január 16-ától szavazhat a közönség ezen az oldalon.

Gyere el és tegyél értük valamit személyesen!

Tudsz mesefigurákat festeni? A kertészkedés a hobbid? Szívesen dolgozol számítógépen? Segítségedet közvetlenül is felajánlhatod a szervezeteknek!

további információ

Nevezz be Te is non-profit szervezeteket!

Ismersz olyan non-profit szervezetet a környezetedben, amely gyerekek támogatásával foglalkozik? Úgy véled, hogy az IKEA segíthetne szebbé tenni a hétköznapjaikat tudásával és termékeivel? Nevezd be a szervezetet a Veled közösen projektre, és néhány kattintással sok gyermek életét teheted szebbé.

további információ

Segítesz, hogy segíthessünk?

Ezen a weboldalon aktuális információkat találsz az IKEA projektjeiről, melyek gyermekek életkörülményeinek javítását és a természettel való kapcsolatuk szorosabbra fűzését célozzák meg. Nézd meg, hogyan segíthetsz TE a gyerekeknek, és mit tehetsz azért, hogy szebb világban élhessenek.