IKEA Budapest

Miskolci Autista Alapítvány

A szervezet autista és értelmi fogyatékos gyermekek és fiatalok számára elhelyezést, teljes körű ellátást, szolgáltatást, képzési és foglalkoztatási lehetőséget nyújt.

Szavazz ránk
541 szavazat

Mivel foglalkozunk

A Miskolci Autista Alapítványt 1992-ben a Miskolcon és környékén élő autizmussal élő fiatalok szülei hozták létre, hogy egy specifikus otthon létrehozásával a hiányos szociális ellátórendszerben addig csak sodródó autista és értelmi fogyatékos gyermekek és fiatalok számára elhelyezést, teljes körű ellátást, szolgáltatást, képzési és foglalkoztatási lehetőséget nyújtsanak.

Miben van szükségünk segítségre

A MAA szolgáltatási egységeiben (fejlesztőiskola, foglalkoztatás, szociális farm, szociális étkeztetés) jellemzően problémás a bútorok állapota, hiszen gyakran extrém igénybevételnek vannak kitéve. Az alapítványnak leginkább a Fejlesztő iskola (VAFI) és az étkezőrész bútorainak korszerűsítésére lenne szüksége. Asztalok, iskolapadok, székek, tárolószekrények, étkezőasztalok, étkezőszékek, kézmosók.

Ki jelölt minket

Az alapítvány olyan nagyobb gyerekeket és örök gyermekeket támogat és lát el hősiesen, akiket egyéb esetben nagyobb szociális otthonokban, nagyon rossz körülmények közé helyeznének. Itt ezeknek a gyermekeknek esélyük van fejlesztésben és emberi bánásmódban részesülniük. A fűszerkertjük csodás. :)

Köszönjük, hogy az IKEA-nál vásároltatok, ennek a szervezetnek eddig ennyi támogatás gyűlt össze: 0 Ft. 2018. február 1. és 2018. február 28. között minden egyes IKEA FAMILY kártyás vásárlás után 30 Ft-tal támogatunk gyermekekkel foglalkozó civil szervezeteket.