Világítás? Én a Ledgurut választottam.

Világítás? Én a Ledgurut választottam.

Mit találhatunk a Ledguru oldalán?

A Ledguru az egyik legjobb oldal, hogyha az ember a világítással kapcsolatban akar valamit beszerezni. Nemrég lecseréltünk otthon minden lámpát és égőt a lakásban egy felújítás alkalmával, és ha már ott tartottunk, beszerelnénk néhány hangulatvilágítást. Ehhez sok olyan eszköz kellett, amit korábban még nem használtunk. Sínek, beépíthető darabok, álmennyezet. A dolog sikerességének egyetlen kulcsa volt, amely biztosította mindehhez a feltételeket, és ez a Ledguru volt. Nekem nagyon bevált ez az oldal, mindig tökéletes állapotban kapom meg a termékeket, a kiválasztás folyamata is egyszerű volt, hiszen a részletes termékleírás mellett minden kérdésre könnyű megtalálni a választ. Az interneten megkerestük, hogyan kell elkészíteni az egyes újításokat, és ezáltal könnyedén meg tudtuk csinálni az átalakításokat, aminek az egész család nagyon örült. Én ajánlom mindenkinek, szerintem, ha nekem bevált ez az oldal, biztosan más is megtalálja itt a tökéletes darabokat.

Mit vásárolhatunk konkrétan a Ledguru oldalán?

Nyilván egyértelmű, hogyha az ember a Ledguru oldalára (ledguru.hu) gondol, akkor a LED égők jutnak eszébe. Nem is gondolja senki rosszul, valóban ez az egyik fő eleme az oldala, de ezen kívül kaphatunk még ott számos egyéb kiegészítőt, magukat a lámpatesteket is. A Ledguru ráadásul nagyon kedvező árakkal dolgozik, hogyha erről van szó. Itt vannak aztán a sínek, a különböző LED szalagok, a szerszámok a nagy munka elkészítéséhez. Gyakorlatilag mindent megkaphatunk ezen az oldalon, amire szükségünk lehet az új világítás kapcsán, én ezért szeretem nagyon. Rengeteg webáruház csak egyik vagy másik kategóriájú árukészlettel rendelkezik, éppen ezért a szállítási díj is sokszorozódik, kereshetünk másik áruházat, regisztrálnunk kell, újból beírni az összes szállítási adatot, utána pedig az is különbözik, mikor ér végre oda hozzánk az adott termék, és így lehet, hogy később tudjuk csak elkezdeni majd az átalakítást. Ez egy remek idő arra, hogy elvégezzük a ház körüli átalakításokat, de ki tudja, lehet egy hét múlva már hosszú esőzések következnek, és ez megnehezíti majd a dolgunkat, ha kint szeretnénk dolgozni. Én ezért nem szeretem halogatni a dolgokat, és ezért előnyösebb, hogyha inkább egy oldalról rendelünk meg mindent, egyszerre. Később megköszönhetjük majd magunknak, ha így teszünk, ráadásul a szállítás mindig díjtalan egy bizonyos határérték felett.

Az okos LED, a kedvencem a Ledguru oldalán

Nem titok senki számára, hogy személy szerint odáig vagyok az okos LED-ért. Alapvetően nagy híve vagyok az újításnak, és az életem sokkal egyszerűbb és gördülékenyebb, amióta az okostermékeket használom. Az okostelefonom számtalan alkalmazásával nagy segítség az életemben, az okosórám az egészségemre vigyáz és még jól is néz ki ráadásul, igazi csajos darab. Ma már sok dologból találunk okos terméket: fogkeféket, villákat, még az egészséges táplálkozás is az okos tányér szerint működik már, nem az ételpiramis szerint, habár ezt szerintem még kevesen tudják. Az okos LED is egy olyan dolog, amit szerintem annyira még nem fedeztek fel az emberek, pedig érdemes lenne. Ez a termék nagyon jól kihasználható kis dolog. Egyetlen égő, amivel egyszerre lehet normális, hétköznapi világítás a szobánkban, máskor színes, akár váltakozó program. Folyamatosan lehet a nap folyamán váltogatni az erősségét, így a szemünket is kímélhetjük vele, hogyha erre van szükség. Az előre beépített programoknak köszönhetően pedig hangulathoz illő beállítást is választhatunk. Ami nekem megváltoztatta az életem, az ébresztő program, amivel be tudom állítani, hogy a lámpa folyamatosan erősebb fényt bocsásson ki, mintha csak a Nap kelne fel, ezáltal pedig megvan az a nagy előnye, hogy olyan, mintha természetes hatásra kelnék. Ezzel az egész napom jobb lesz, kevesebbszer érzem fáradtnak magam, nem ijedek meg reggel az erős zenétől és a telefonom rezgésétől, hanem kényelmesen, a saját tempómban tud a testem felkészülni az új nap fogadására. Már ezért az egyetlen funkcióért megéri megvásárolni szerintem a terméket.

Átmeneti termékek a Ledgurun!

A járványhelyzetre való tekintettel még a Ledguru is részt vállal abban, hogy mindenkihez eljussanak a legszükségesebb megelőző eszközök, így fertőtlenítő sprayt és szájmaszkot is árulnak. Habár nem ez a fő arculatuk, szerintem nagyon jó, hogy ez a cég is részt vállal a megelőzésben, ráadásul a mostani árakhoz képest nagyon jó áron, szinte más cégek árainak töredékéért juthatunk ezekhez a termékekhez itt. Ha már úgyis megveszi az ember az égőket, vehet pár fertőtlenítőt is, gondolom. Akármi is legyen a koncepció, szerintem megéri innen rendelni, hiszen tényleg széles körben tudunk válogatni a termékek közül, legyen szó lámpákról, búrákról, vagy a hozzájuk tartozó kiegészítő eszközökről. A Ledguru oldalában nem fog senki csalódni, hiszen évek óta jól működő cégről van szó, ezért nem kell a rendeléstől senkinek sem tartania, aki még nem rendel magabiztosan az interneten.

Michael Henderson

http://veledkozosen.hu